Gemeente Zeewolde

Gemeente Zeewolde heeft een overeenkomst met Thuis in Clientondersteuning

Bij onze cliëntondersteuning  Gemeente Zeewolde werken wij onafhankelijk van zorgaanbieders en gemeenten. En wij maken het verschil door extra aandacht te geven aan de mantelzorgers. Want die vormen altijd de spil wanneer het gaat om het welzijn van de cliënt.

Clientondersteuning Wmo / jeugdwet

Bij het regelen van hulp of ondersteuning kan een cliëntondersteuner:

  • Helpen om uw vragen en wensen op een rijtje te zetten
  • Gesprekken helpen voorbereiden en meegaan naar gesprekken
  • U voorzien van informatie, advies en ondersteuning
  • meedenken over afspraken over de hulp die je krijgt
  • meedenken als je er niet uitkomt met een (zorg)organisatie
  • ondersteunen bij het aanvragen van een Wlz-indicatie

 Voor al dit soort vragen kunt u terecht bij een onafhankelijke clientondersteuner. Onze clientondersteuners kennen het zorgaanbod in de gemeente.

Samenwerking

Samen met diverse ondersteuningsorganisaties in de gemeente Zeewolde bundelen wij onze krachten. Daardoor kunnen wij jou als cliënt, en jouw naasten, zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

 Woon je in de gemeente Zeewolde en heb je een ondersteuningsvraag, dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze dienstverlening is voor jou gratis.

Het Vraaghuis in Zeewolde

Het Vraaghuis, de naam zegt het al. één centraal punt in Zeewolde waar u als inwoner kunt binnenlopen met al uw vragen. Binnen het vraaghuis werken beroepskrachten en vrijwilligers van diverse organisatie samen. Ook wij maken deel uit van de verschillende organisatie die het Vraaghuis steunen. Heeft u vragen over zorg of ondersteuning?

Elke donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur is onze collega Sandra van der Plas aanwezig in het vraaghuis om uw vragen te beantwoorden. Heeft Sandra meer tijd nodig om uw vraag te beantwoorden, of wilt u liever niet naar het Vraaghuis komen? Dat geeft niet, u kunt gerust een (vervolg)afspraak met haar maken.

Het Vraaghuis
locatie: Stevinweg 2, Zeewolde

Heb je of kom je in aanmerking voor een Wlz-indicatie?

Doordat al onze cliëntondersteuners ook werkzaam zijn in de langdurige zorg kun je in veel gevallen ondersteund blijven worden door dezelfde cliëntondersteuner. Wel zo fijn om diezelfde persoon te behouden die al enige tijd met je meedenkt.

Waar kan ik terecht?

U hoeft zich niet eerst te melden bij de gemeente Zeewolde. U kunt zich rechstreeks bij ons melden wanneer u een ondersteuningsvraag heeft.

Contactpersoon: Nienke Boekhout
Algemeen telefoonnummer: 085 303 29 85
Mail: zeewolde@thuisinclientondersteuning.nl

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Zeewolde

Skip to content