Gemeente Meppel

Gemeente Meppel is één van de “koplopergemeenten onafhankelijke cliëntondersteuner” en werkt met een “Netwerk Onafhankelijke Cliëntondersteuning”.

Binnen de gemeente Meppel maakt Thuis in Cliëntondersteuning deel uit van het netwerk. Binnen dit netwerk maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring. Wij weten elkaar snel te vinden. Zo bundelt Meppel de krachten van de verschillende partijen die onafhankelijke cliëntondersteuning bieden in de gemeente. Samen kijken we welke vraag het beste past bij welke partij.

Gemeente Meppel en Thuis in Cliëntondersteuning

Thuis in cliëntondersteuning heeft veel kennis van de Wmo / Zorgverzekeringswet en de overgang naar de Wet langdurige zorg. Maar ook over ziektebeelden zoals dementie, hersenletsel, lichamelijke beperkingen en chronische aandoeningen.

Thuis in Cliëntondersteuning ondersteunt zowel cliënten als hun mantelzorgers. En levert ook cliëntondersteuning vanuit de Wet langdurige zorg.

Woon je in de gemeente Meppel en heb je een ondersteuningsvraag, dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze dienstverlening is voor jou gratis.

Heb je of kom je in aanmerking voor een Wlz-indicatie?

Doordat al onze cliëntondersteuners ook werkzaam zijn in de langdurige zorg kun je in veel gevallen ondersteund blijven worden door dezelfde cliëntondersteuner. Wel zo fijn om diezelfde persoon te behouden die al enige tijd met je meedenkt.

Neem contact met ons op:
Contactpersoon: Gerriet Reinders
Algemeen telefoonnummer:  085 303 29 85
Mail: meppel@thuisinclientondersteuning.nl

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Meppel

Skip to content