Gemeente de Fryske Marren

Gemeente De Fryske Marren maakt al jaren gebruik van onze diensten op het gebied van cliëntondersteuning Wmo en ondersteuning aan mantelzorgers.

Bij onze cliëntondersteuning voor de Gemeente de Fryske Marren werken wij  onafhankelijk van zorgaanbieders en gemeenten. En wij maken het verschil door extra aandacht te geven aan de mantelzorgers. Want die vormen altijd de spil wanneer het gaat om het welzijn van de cliënt.
Samen met diverse ondersteuningsorganisaties in de gemeente bundelen wij onze krachten. Daardoor kunnen wij zowel de cliënt als ook de mantelzorger zo goed mogelijk ondersteunen.
Onze dienstverlening is gratis.

Heb je of kom je in aanmerking voor een Wlz-indicatie

Al onze cliëntondersteuners zijn ook werkzaam in de langdurige zorg. Daardoor kunnen ze in veel gevallen ook ondersteund blijven. Je kunt dan ondersteund blijven door dezelfde cliëntondersteuner. Wel zo fijn om diezelfde persoon te behouden die al enige tijd met je meedenkt.

Gemeente de Fryske Marren en Thuis in Mantelzorg

De Fryske Marren heeft in de overeenkomst met ons onderscheid gemaakt tussen cliëntondersteuning wmo en inzet mantelzorgmakelaar.  Wij voeren onze dienstverlening voor De Fryske Marren uit onder de naam Thuis in Mantelzorg.

Thuis in Mantelzorg is onderdeel uit van de organisatie Thuis in Cliëntondersteuning.

Neem contact met ons op:
Algemeen telefoonnummer: 085 303 29 85
Mail: dfm@thuisinclientondersteuning.nl

Skip to content