Thuis in Clientondersteuning zoekt een Cliëntondersteuner Wlz-Wmo in de zorgkantoorregio Zwolle

Werkgebied: regio Zwolle
Dienstverband: Loondienst (24 tot 32 uur)
Sluitingsdatum: 14 september 2022

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie binnen een team van gedreven cliëntondersteuners? Vind je het leuk om je collega’s te inspireren en om mee te bouwen aan een groeiende organisatie? Ben je nieuwsgierig en durf je buiten kaders te denken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn per direct op zoek naar een cliëntondersteuner die ons team komt versterken. Het betreft een HBO+ functie.

Wie is Thuis in Clientondersteuning

Wij bieden onafhankelijke cliëntondersteuning, zowel in de Wet langdurige Zorg (Wlz) als in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). De onafhankelijke cliëntondersteuners van Thuis in Cliëntondersteuning adviseren, bemiddelen en helpen mensen bij het aanvragen en organiseren van (complexe) zorg. Wij zijn een dynamische organisatie. Ons team bestaat uit 36 enthousiaste en gedreven cliëntondersteuners. We geloven in de kracht van korte lijnen binnen onze organisatie. Sámen zorgen we ervoor dat cliënten optimaal ondersteund worden.

Wat ga je doen als cliëntondersteuner?

Als cliëntondersteuner Wlz/Wmo bied je (onafhankelijke) cliëntondersteuning aan mensen met een intensieve zorgvraag en hun naasten of wettelijk vertegenwoordiger(s). Denk hierbij aan cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, autisme, psychische kwetsbaarheid, dementie en/of een chronische ziekte. Je staat naast de cliënt en stelt zijn of haar belang voorop. Je geeft advies, informatie en ondersteuning op maat. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zoveel mogelijk zijn of haar eigen keuzes kan maken. De cliënt houdt hierbij de regie in eigen hand zodat hij of zij weer verder kan.

Als cliëntondersteuner werk je grotendeels op ons kantoor in Zwolle en deels vanuit huis. Je gaat, als daar behoefte aan is, op huisbezoek.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige en enthousiaste collega met ervaring als cliëntondersteuner. Je vindt het leuk om in teamverband onze organisatie verder te laten groeien en professionaliseren. Daarnaast:

  • Is het een pré als je al geregistreerd bent als cliëntondersteuner bij het Registerplein. Minimale eis is dat je kunt voldoen aan de eisen zoals gesteld voor registratie in het register voor Cliëntondersteuners;
  • heb je een proactieve houding en flexibele instelling;
  • heb je aantoonbare en actuele kennis van de Wet-en regelgeving in het sociaal domein en de langdurige zorg;
  • is het een pré als je ervaring hebt in werken met de GGZ-doelgroep en/of cultuursensitief werken;
  • heb je kennis van de sociale kaart in de zorgkantoorregio Zwolle en/of Flevoland;
  • ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je de beschikking over een eigen auto.

Ons aanbod

Een dynamische en gevarieerde baan in een professionele, sociale en zakelijke omgeving met gemotiveerde collega’s. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de CAO Sociaal Werk schaal 8, minimaal € 2.811,- tot maximaal € 4.006,- bruto op basis van 36 uur per week

De CAO Sociaal Werk omvat onder andere een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en een goede reiskostenregeling. Daarnaast stellen wij een mobiele telefoon en laptop ter beschikking.

Vragen? Bel ons, wij vertellen je graag meer

Heb je nog vragen? Bel ons gerust. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Jeanet Kraaij (Tel: 0522 74 54 78) of Nienke Boekhout (Tel: 038 303 30 75).

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan tot uiterlijk woensdag 14 september door jouw motivatiebrief met CV te mailen naar sollicitatie@thuisinclientondersteuning.nl

Skip to content