Vacatures

VACATURE CLIENTONDERSTEUNER WLZ en WMO (m/v)

Werken bij Thuis in Clientondersteuning

Thuis in Clientondersteuning zoekt per direct een Cliëntondersteuner Wlz-Wmo

Werkgebied: Friesland
Dienstverband: Loondienst of zzp-er
Sluitingsdatum: 18 februari 2022

Ben jij opzoek naar een zelfstandige functie binnen een team van gedreven cliëntondersteuners? Vind je het leuk om je collega’s te inspireren en om mee te bouwen aan een groeiende organisatie? Ben je nieuwsgierig en durf jij buiten kaders te denken? Dan zoek wij jou! Wij zijn per direct op zoek naar een cliëntondersteuner die ons team komt versterken.

Wie is Thuis in Clientondersteuning

Wij bieden onafhankelijke cliëntondersteuning, zowel in de Wet langdurige Zorg als in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. De onafhankelijke cliëntondersteuners van Thuis in Cliëntondersteuning adviseren, bemiddelen en helpen mensen bij het aanvragen en organiseren van (complexe) zorg. Wij zijn een dynamische organisatie. Ons team bestaat uit 36 enthousiaste en gedreven cliëntondersteuners.

Wat ga je doen als cliëntondersteuner?

Als cliëntondersteuner Wlz/Wmo bied je (onafhankelijke) cliëntondersteuning aan mensen met een intensieve zorgvraag en hun naasten of wettelijk vertegenwoordiger(s). Denk hierbij aan cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, autisme, psychische problematiek, dementie e/o een chronische ziekte. Je staat naast de cliënt en stelt zijn of haar belang voorop. Je geeft advies, informatie en ondersteuning op maat. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zoveel mogelijk zijn of haar eigen keuzes kan maken. De cliënt houdt hierbij de regie in eigen hand zodat hij of zij weer verder kan.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige en enthousiaste collega met ervaring als cliëntondersteuner. Je vindt het leuk om in teamverband onze organisatie verder te laten groeien en professionaliseren. Daarnaast:

  • heb je minimaal twee jaar werkervaring als cliëntondersteuner of een soortgelijke functie;
  • beschik jij over een relevante afgeronde HBO-bachelor opleiding;
  • ben je geregistreerd in het register voor cliëntondersteuners bij het registerplein;
  • zie je de uitdaging in het ondersteunen van mensen met een complexe zorgvraag;
  • heb je een proactieve houding en flexibele instelling;
  • heb je aantoonbare en actuele kennis van de Wet-en regelgeving in het sociaal domein en de langdurige zorg;
  • heb je kennis van de GGZ-doelgroep, het ondersteunen van cliënten met een migratieachtergrond. Is een pré;
  • heb je kennis van de sociale kaart in de provincie Friesland;
  • ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je de beschikking over een eigen auto;

Ons aanbod

Een dynamische en gevarieerde baan in een zakelijke, professionele en sociale omgeving met gemotiveerde collega’s. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Ook zzp-ers nodigen wij uit om te solliciteren. Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de CAO Sociaal Werk schaal 8, minimaal €2.780,- tot maximaal €3.961,- bruto op basis van 36 uur per week

De CAO Sociaal Werk omvat onder andere een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en een goede reiskostenregeling. Daarnaast stellen wij een mobiele telefoon en laptop ter beschikking.

Vragen? Bel ons, wij vertellen je graag meer

Heb je nog vragen? Bel ons gerust. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Nienke Boekhout (Tel: 038 303 30 75) of Jeanet Kraaij (Tel: 0522 74 54 78).

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan tot uiterlijk 18 februari door jouw motivatiebrief met CV te mailen naar sollicitatie@thuisinclientondersteuning.nl.

Skip to content